A weboldal Google Analytics webstatisztika sütiket használ. Ezáltal tudjuk felmérni, hogy mennyire népszerűek az egyes tartalmaink, és hogy honnét érkeznek a látogatóink. Ennek a használatához az Ön beleegyezése szükséges.

Schwaben • Deutsche Wurzeln im Komitat Wesprim

Megyei Közösség ezévi pályázatai

 A Veszprém Megyei Német Önkormányzatok Közössége pályázatot hirdet a német nemzetiségi közösségek identitás erősítését szolgáló, 2019. április 1. és 2019. december 31. között megvalósítandó projektek résztámogatására.

Témakörök:

- saját kulturális rendezvények; énekkarok, zenekarok és tánccsoportok találkozói; anyanyelvi egyházi rendezvények.(1. téma),

- kultúrcsoport, egyesület jubileuma (2. téma)

- nyomtatott kiadványok (könyvek, brosúrák, újságok) kiadása, hang- és képhordozók (kazetták, CD-k, videók, DVD-k) kiadása (3. téma)

 

Pályázhatnak:

- Veszprém megye német nemzetiségi önkormányzatai,

- Veszprém megye német nemzetiségi egyesületei, alapítványai

 

A pályázatok támogatására szánt együttes keret 600.000,- Ft, amelyből egy-egy pályázattal maximálisan 50.000,- Ft támogatás nyerhető el, egy pályázó több pályázatot is beadhat.

 

Beadási határidő: 2019. május 20. (postára adás végső határideje)

Elbírálási határidő: 2019. május 31.

 

Tudnivalók:

A pályázatok 1 példányban (a pályázati adatlap és melléklet egyszerre történő beküldésével) postai úton, vagy személyesen nyújthatók be az adatlap fejlécében szereplő címre (Veszprém Megyei Német Önkormányzatok Közössége 8200 Veszprém, Pf. 168.).

 

- Azok a pályázók, amelyek a korábbi támogatásokkal nem számoltak el érvényesen és elfogadottan, nem részesülhetnek támogatásban!

- Egy projektre több szervezet által beadott pályázat esetén csak egy pályázat részesül támogatásban!

- A pályázati adatlap 3. pontjában be kell mutatni a tervezett programot, a fellépők, közreműködők, tevékenységek konkrét megnevezésével.

- A pályázathoz kötelező csatolni az éves programtervet, ennek hiányában a pályázatot a bizottság nem értékeli. Fel kell tüntetni, hogy az adott témában hova nyújtott be a pályázó még pályázatot, illetve, hogy a Közösség támogatásából mit kíván finanszírozni.

- A határidőn túli vagy formai hibás pályázatokat a Pályázati Bizottság nem értékeli!

 

Pályázati adatlap